Narcis Cernea

Descoperă Programul Sunt Fabulos

Și tu poți trăi mai mult, mai bine și mai frumos

"Sunt Fabulos" este programul transformațional cu care te aduc în cea mai bună formă fizică și mentală din viața ta în 7 săptămâni, garantat contractual.

Programul conține

Transformare fizică

Corpul este imaginea relației cu tine însăți și îți oglindește perfect ce se întâmplă în lumea ta interioară.

Însă deții în corpul tău o putere uriașă de transformare și tot ce ai de făcut este să înveți cum să o descătușezi, astfel încât să intri în cea mai bună formă fizică de până acum.

Practic, deții în interiorul tău o uzină de ars grăsimea, de regenerare și de autodetoxifiere, și tot ce ai de făcut este să o pui iar în funcțiune.

Exact asta vei face în cadrul programului “Sunt Fabulos”, fiindcă te vom susține, pas cu pas, să reaprinzi flacăra transformarii în interiorul tău și să o transformi într-un “foc de tabară” uriaș.

 

Adică să faci un Self Biohacking simplu și eficient, prin care să îți crești considerabil puterea metabolismului, să îți reechilibrezi sistemul hormonal, să îți detoxifiezi organismul și să îți sporești longevitatea cu ajutorul ultimelor cercetări din Medicina Integrativă.

În acest fel, vei simți pe pielea ta că devii o forță a naturii de la o săptămână la alta, fiindcă programul este gândit să progresezi constant până când obții o stare absolut fabuloasă, pe care nu ai mai cunoscut-o până acum.

Practic, în cadrul acestui program vei atinge nivelul Power & FIT, adică acea stare de putere interioară, energie și vitalitate care îți dă certitudinea că poți realiza absolut tot ce îți dorești în viața asta.

Iar această încredere uriașă o vei simți în corpul tău, în fiecare celulă din tine și în fiecare respirație, putând astfel să faci o capodoperă din viața ta, fiindcă nimic nu îți va mai putea sta în cale.

Transformare mental-emoțională

Felul în care te simți în pielea ta este influentaț direct de nivelul de merit și de convingerile pe care le-ai stocat adânc în subconștientul tău.

Programe mentale limitative de tipul “nu merit”, “nu sunt suficient de bun(ă)”, “nu am bani/timp”, “sunt leneș(ă)”, “nu am motivație”, etc, îți creează o poveste personală falsă despre cine crezi că ești și ce poți realiza în viața asta.

Tocmai din acest motiv, peste 95% dintre cei care încep un program de transformare ajung să clacheze în primele 21 de zile.

Practic, povestea personală îți dictează destinul, fiindcă modul în care te percepi pe tine îți determină acțiunile și comportamentele, prin acea “voce interioară” care rulează în subconștientul tău.

Însă această “voce interioară” poate fii educată să treacă de pe frecvența de neputință, victimizare și insuficiență de sine pe frecvența “sunt o forță a naturii și nimic nu îmi poate sta în cale să fac o capodoperă din viața mea”.

Exact asta vei face în cadrul programului “Sunt Fabulos”, fiindcă este gândit și structurat astfel încât să îți rescrii povestea personală într-una absolut fabuloasă.

Iar acest lucru este garantat de știință, prin intermediul neuroplasticității (capacitatea de remodelare a circuitelor neuronale) și neurogenezei (capacitatea creierului de a naște noi neuroni și a forma noi circuite neuronale).

Practic, Dumnezeu ne-a lăsat puterea să ne rescriem efectiv creierul și implicit programele mentale limitative, astfel încât să trăim o viață fabuloasă și plină de împlinire.

Transformare spirituală

Nu ești doar corpul și mintea ta, ci ești mult mai mult de atât.

Dumnezeu ne-a creat pe toți gigantici, fabuloși și nelimitași, însă nu ne spune nimeni asta și astfel ajungem să ne mulțumim cu mai puțin decât merităm, trăind o viață mediocră și lipsită de împlinire sufletească.

Conform biologiei cuantice, corpul nostru fizic și mental reprezintă doar 1% din ființa noastră.

Iar conform fizicii cuantice, 78% din populația planetară trăiește în zona de supraviețuire, adică în amărăciune, neputință, victimizare și insuficiență de sine, deconectați total de Spiritul lor fabulos și de latura spirituală.

Tocmai din acest motiv, unul dintre obiectivele principale ale acestui program este ieșirea din zona de supraviețuire și reconectarea cu Spiritul tau fabulos, astfel încât să te reîntregești în adevarăta măreție a ființei tale.

Însă pentru asta este nevoie să aplanezi conflictul dintre minte și suflet, pentru a aduce armonie în interiorul tău și a te reconecta cu acea putere creatoare uriașă care zace în interiorul tău și așteaptă să fie eliberată.

In programul “Sunt Fabulos” vei găsi instrumente practice cu ajutorul cărora să faci un salt de conștiință către urmatorul nivel din viața ta.

Un nivel în care îți creezi conștient destinul, impulsionat de acea putere interioară uriașă pe care o vei elibera pentru a face o capodoperă din viața ta.

Testimoniale

Ce spun clienții?

Rezultate
Eva și Fabian Chira

Rezultate
Adrian Sabău

Rezultate
Doina Engelhardt

Rezultate
Cristian Vornicu

Iată un rezultat remarcabil obținut cu acest program.

Tatiana a slăbit 10,1 kg și 11 cm în talie

Happy me! Experienta acestui program este una fabuloasă.

Practic, mi-a schimbat viața din temelii și am devenit cea mai bună versiune a mea, cum nici nu mi-am imaginat vreodată.

Rezultatele mele sunt: 86 kg – 75,9 kg = 10,1 kg slabite si -11 centimetri in talie.

Cele 10 obiectivele ale programului pe care le obții

Experți invitați în program

În cadrul programului Sunt Fabulos, am invitat trei experți de top, care să îți aducă un plus de valoare în transformarea ta. Așadar, vei găsi în cadrul acestui program câte un Masterclass extrem de valoros, oferit de fiecare expert, astfel încât să te ajute și mai mult în evoluția ta către acea versiune absolut fabuloasă care meriți și poți să devii.

“Iubesc foarte mult abordarea Corp-Minte-Spirit a lui Narcis, prin care a adus transformări semnificative în viața de zeci de mii de oameni. Cred că e important pentru fiecare om să aibă această aliniere interioară: energia și mintea, corpul și sufletul să meargă în aceeași direcție. Narcis e genial în a face lucrul acesta și susține oamenii să aibă o viață echilibrată și productivă, atât pe plan personal, cât profesional. Iar creșterile exponențiale pe care le au oamenii cu care lucrează se datorează tocmai acestui punct de echilibru pe care îl facilitează Narcis.

Îl recomand cu încredere pe Narcis pentru programele lui prin care susține împlinirea oamenilor pe parte fizică, emoțională și mentală. Astfel clienții lui au energie cât 10, bună dispoziție și pot să facă cu inspirație, cât alți 10 la un loc. “

MONICA ION - Expert în remodelarea creierului, fondatoarea Școlii de Legi Universale

Performanța unui om depinde de nivelul de energie și de povestea personală pe care și-o repetă constant în subconștient. Abordarea Corp-Minte-Spirit a lui Narcis din acest program duce la transformare într-un timp record, fiindcă rezultatul vine prin acțiune zilnică inteligentă, ceea ce îți garantează succesul, pentru că efectiv îți rescrii creierul. Bineințeles, vei obține această transformare cu condiția să aplici sistemul pe care Narcis l-a dezvoltat. Cunoașterea lui imensă din domenii precum nutriția, pishonutriția, neuroștiința, epigenetica și alte domenii de interes a făcut ca acest program să schimbe viața la mii de români și o poate face și în cazul tău. Tot ce ai de făcut este să accepți provocarea lui Narcis de începe călătoria către acea versiune absolut fabuloasă a ta și să te lași ghidat în cele 7 săptămâni de program.

ZOLTAN VERES – Expert în inteligență emoțională și autor

Întotdeauna mă gândesc la Narcis ca la un furnizor extrem de competent de strategii și practici nu doar pentru optimizarea sănătății oamenilor, ci și pentru productivitate și starea generală de bine care reprezintă un factor esențial pentru o viață trăită în fericire, abundență și prosperitate.  

Abordarea Corp-Minte-Spirit a lui Narcis din acest program îți oferă structura ideală pentru a obține o transformare reală în viața ta, astfel încât de la o zi la alta să devii o versiune din ce în ce mai bună a ta. La această structură am participat și eu și regăsești în cadrul acestui program Masterclass-ul meu denumit “Organizare pentru succes”, care te va ajuta să îți organizezi eficient ziua, pentru a avea timp de ceea ce contează cu adevărat în viața ta.

DAN LUCA- Expert în arta productivității, autor, fondatorul 5AM Club România

Testimoniale

Ce spun cei care au terminat programul

Petronella
a slăbit 8,5 kg și 11 cm in talie

Provocarea a fost provocatoare rău. Mă simt minunat, mă uit cu mai mult drag în oglindă și cle mai important am învățat să mănânc sănătos și am prins drag de sport.

Deci mă provoc pe mine încontinuare să ajung în cea mai bună formă a mea.

Am început cu 83 de kg și am terminat cu 74.5 kg. deci un minus de -8,5kg și -11 cm în talie.

Irinuca
a slăbit 5 kg și arată de milioane

Pe langa faptul ca a fost o experienta placuta, pot spune ca in aceste 6 saptamani am renascut atat din punct de vedere fizic cat si psihic, e greu sa descriu in cuvinte bucuria pe care am simtit-o dupa fiecare antrenament finalizat. Inainte de Provocarea 3D, am avut un program cu antrenor personal pe care nu am putut sa il duc la bun sfarsit deoarece mi se parea prea solicitant dar, aici, practic aceleasi exercitii fizice dar puse intr-o alta lumina si combinate cu detox emotional si alimentatie sanatoasa m-au motivat sa reusesc si sa ma simt din nou bine in pielea mea.

PS: nu doar eu am renascut, ci si sotul meu caruia “i-am facut pofta” de miscare si a acceptat provocarea, dand jos si el 5 kg. Recomand acest program!

Traian
a slăbit 7 kg și 10 cm în talie

Am prea putine cuvinte in vocabular pentru a descrie absolut tot ce simt fata de experienta avuta in programul Sunt Fabulos

In primul rand un restart mental de neimaginat, si nu…nu este o minciuna, eu chiar pot realiza tot ceea ce imi propun, iar rezultatele drumului pe care am plecat se vad cu ochiul liber. Deci pot spune ca este o experienta motivationala mai mult decat puternica.

In al doilea rand, acest program m-a ajutat sa imi arat mie ca Pot sa obtin tot ce imi doresc, iar in al treilea rand sa am o educatie alimentara. Este de neimaginat cat de prost mancam, crezand ca o fac bine.

In acest program am si pierdut ceva….am pierdut 10 cm din talie si 7 kg din greutate si ma simt cea mai buna versiune a mea! Recomand acest program!

Media

Apariții media

OFERTĂ LIMITATĂ

ACCES
BASIC

2000 Euro +TVA
 • 7 sesiuni online de suport în grup
 • Monitorizare, feedback personalizat și ajustare program - dacă e cazul - de Narcis Cernea
 • 3 experți de top invitați în program: Dan Luca, Zoltan Veres, Monica Ion
 • Grup dedicat WhatsApp pentru extra suport
 • Acces pe viață la platforma SuntFabulos.ro
 • Diplomă de absolvire Program Sunt Fabulos
 • Curs „Detox Emoțional” (297€, 2h, 10 teme, caiet de lucru)
 • Curs „Super nutri mami” (990€, 5h, 6 module, caiet de lucru)
 • Curs „Devino propriul nutritionist” (246€, 1h, 10 lecții, caiet de lucru)
 • Self Biohacking personalizat, 1 la 1 cu Narcis Cernea (500€)

ACCES
VIP

3000 Euro +TVA
 • 7 sesiuni online de suport în grup
 • Monitorizare, feedback personalizat și ajustare program - dacă e cazul - de Narcis Cernea
 • 3 experți de top invitați în program: Dan Luca, Zoltan Veres, Monica Ion
 • Grup dedicat WhatsApp pentru extra suport
 • Acces pe viață la platforma SuntFabulos.ro
 • Diplomă de absolvire Program Sunt Fabulos
 • Curs „Detox Emoțional” (297€, 2h, 10 teme, caiet de lucru)
 • Curs „Super nutri mami” (990€, 5h, 6 module, caiet de lucru)
 • Curs „Devino propriul nutritionist” (246€, 1h, 10 lecții, caiet de lucru)
 • Self Biohacking personalizat, 1 la 1 cu Narcis Cernea (500€)

Ce îți oferă programul “Sunt Fabulos”

Acest curs conține 7 module și te va pregăti de la un modul la altul să îți schimbi povestea personală și să devii o versiune absolut fabuloasă a ta.

Cursul conține următoarele teme:

MODULUL 1 – Săptămâna “tampon” pentru planificarea succesului

MODULUL 2 – Neuroștiința transformării

MODULUL 3 – Pishonutriție pentru succes

MODULUL 4 – Power Mindset

MODULUL 5 – Amplificarea nivelului vibrației conștiinței

MODULUL 6 – Conectarea cu Divinitatea

MODULUL 7 – Celebrare & Ce faci în continuare

În fiecare săptămână ne vom întâlni live cu toată grupa ta, la începutul săptămânii, în intervalul 19:00-21:00.

În felul acesta te vom ține motivat să continui și ne vom asigura că vei obține rezultate bune de la o săptămână la alta, fără să te lasăm să clachezi și să renunți la visul de a intra în cea mai bună formă fizică și mentală din viața ta.

Întâlnirea are loc pe Zoom, iar programul va fi anunțat înainte de începerea acestei grupe.

Îți punem la dispoziție un specialist în transformare care îți va monitoriza progresul și rezultatele și îți va ajusta programul de la o săptămână la alta (dacă este cazul), astfel încât să ne asigurăm că obții cele mai bune rezultate.

Tot ce ai de făcut este să completezi săptămânal fișele de monitorizare pe care le vei găsi într-un drive la care vei primi acces după ce intri în program, iar specialistul în transformare care ți-a fost dedicat îți va oferi soluții personalizate în fișa de progres pe care o vei găsi în același drive.

În felul acesta, vei vedea cu ochii tăi cum reduci grăsimea și centimetri de pe talie, timp în care tonifiezi musculatura, reduci celulita și întinerești vârsta metabolică a organismului tău, pentru a-ți maximiza longevitatea.

Vei găsi în platformă 6 planuri alimentare: Omnivor, Ovo-Lacto, Pesco-Vegetarian, Vegan, Detox și Alcalin, percum și listele de cumpărături săptămânale pentru fiecare plan, astfel încât să salvezi timp prețios.

De asemenea, vei găsi în platformă 500 de rețete video concepute de Narcis Cernea și gătite de un Master Chef, astfel încât să faci o capodoperă în farfuria ta.

Aceste rețete video au atașate filtre inteligente, pentru a ajunge din 2 clickuri la rețetele care ți se potrivesc.

Tot aici găsești un soft cu un calculator nutrițional, pentru a ști exact câte calorii ai nevoie în funcție de obiectivul urmărit.

Vei găsi în platforma mai multe programe de antrenament, astfel încât să îl urmezi pe cel care ți se potrivește.

Antrenamentul 3D – care este antrenamentul principal din program, dureaza 6 saptamani si contine 5 antrenamente pe saptamana

Antrenament pentru porbleme de mobilitate (lombosciatica, hernie de disc, gonatroza, etc) – care este antrenamentul principal din program, dureaza 6 saptamani si contine 5 antrenamente pe saptamana

Exercitii de Kinetoterapie pentru cei cu probleme de mobilitate

Exercitii de Stretching pentru reducerea febrei musculare si imbunatatirea mobilitatii

6 Clase de antrenament: Yoga cu Clara Huzu, Functional Step cu Lucica Bordei, Aero Combat cu Lucica Bordei, Full Body Training cu Cristian Lungu, Antrenament cu accesorii cu Lucica Bordei, Body Workout cu Laurentiu Gheorghiu.

Vei găsi în platformă 3 Masterclass-uri valoroase ale celor 3 experți invitați în program și anume:

Masterclass: Organizare pentru success cu Dan Luca – expert în productivitate

Masterclass: Metoda EFT (emotional freedom technique) cu Zoltan Veres – expert în inteligență emoțională

Masterclass: Legea Fractalilor (baza rescrierii poveștii personale) cu Monica Ion – expert în remodelarea creierului

Ca să îți oferim extra suport în transformarea ta și să ne asigurăm că nu renunți la visul de a intra în cea mai bună formă fizică și mentală din viața ta, vei avea acces la un grup de suport pe whatsapp, unde vor fi și coelgii tăi de grupă impreună cu specialistul în transformare dedicat.

În acest grup vei primi răspunsuri la provocările tale și ne vom asigura că primești cele mai potrivite soluții pentru tine.

Ți-am pregătit și câteva suprize în cadrul acestui program, așă că abia așteptăm să începem, dacă și tu ești pregătit să devii acea versiune absolut fabuloasă care meriți și poți să devii.

Despre creatorul programului

NARCIS CERNEA
EXPERT ÎN TRANSFORMARE

Narcis este Specialist în Nutriție Integrativă, Autorul a 16 cărți de specialitate (7 dintre ele devenite Besteseller) și creatorul conceptului Self Transformer.

De curând, Narcis a primit de la Romania Guinness Records titlul de “Autorul cu cele mai multe cărți scrise pentru sănătatea românilor – 16 cărți în 7 ani”, o recunoaștere naționață pentru rezultatele obținute cu clienții săi.

Printre acreditările sale se numără cele obținute de la cele mai importante entităţi de profil, cum ar fi EHFA ‑ European Health & Fitness Association, EREPS ‑ Euro­pean Register of Exercise Professionals, EFA ‑ European Fitness Association, Şcoala Naţională de Antrenori, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

De‑a lungul timpului, Narcis a dezvoltat rând pe rând pro­grame şi servicii prin intermediul că­rora a ajutat peste 52.000 de români să își îmbunătățească sănătatea, silueta și stilul de viață în familie.

Programul “Sunt Fabulos” este are la bază expertiza de peste 14 ani a lui Narcis în domeniul sănătății integrative, precum și toate procesele de transformare personală prin care chiar el a trecut pentru a testa metodele pe care le-a validat cu mii de clienți.

Publicat de:

GARANTIE 300% BANII INAPOI