Narcis Cernea

Politica de livrare

Procesul de Livrare pentru produse digitale:

Livrarea/Accesul se realizează automat, imediat după confirmarea plății cu cardul. Iată pașii simpli pentru a vă bucura de conținutul ales:

  1. Selectați produsul: Alegeți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și completați informațiile necesare pentru înregistrare.
  2. Efectuați Plata: Plata se realizeaza online prin intermediul procesatorului de plăți „Netopia Payments”. Utilizăm o metodă de plată sigură și convenabilă pentru a vă procesa abonamentul. Acceptăm majoritatea cardurilor de debit și credit.
  3. Confirmare Imediată: Imediat ce plata cu cardul este confirmată, accesul dvs. la conținutul Premium va fi activat automat. Veți primi un email de confirmare cu toate detaliile necesare pentru a vă accesa abonamentul.
  4. Accesați Conținutul Digital: Conectați-vă la contul dvs. pe site-ul nostru și începeți să explorați platforma.

Procesul de Livrare pentru produse fizice:

  1. Selectați produsul: Alegeți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
  2. Efectuați Plata: Plata se realizeaza online prin intermediul procesatorului de plăți „Netopia Payments” sau numerar la livrare.
  3. Livrare prin Curier Rapid: Comanda se livrează în 1-3 zile lucrătoare prin FanCurier.

Suport Clienți

Dacă întâmpinați orice dificultăți în procesul de achiziție sau aveți nevoie de asistență suplimentară, echipa noastră de suport pentru clienți este gata să vă ajute. Ne puteți contacta prin email la comenzi@narciscernea.com

Scroll to Top