Narcis Cernea

Politica de Retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea solicita acest lucru printr-un email pe adresa comenzi@narciscernea.com

In cazul in care Comanda a fost receptionata de Cumparator, acestuia i se va comunica printr-un mail adresa de rambursare a Produselor si alte informatii referitoare la modalitatea de rambursare.

Costul transportului “tur” este suportat de catre Cumparator si va fi oprit din suma facturata, fiindu-i rambursat costul produselor returnate, fara costul transportului.

Costul transportului “retur” este suportat de catre Cumparator si se va achita direct la curier, in momentul in care i se preda coletul ce se doreste a fi returnat.

Cumparatorul are obligatia sa solicite ridicarea produsului pe care doreste sa il returneze la un serviciu de curierat rapid, ales de el.

In cazul in care Cumparatorul doreste sa schimbe un produs pe care deja l-a primit, are optiunea de a solicita acest lucru printr-un email pe adresa comenzi@narciscernea.com.

In acest caz Vanzatorul va crea un “AWB cu restituire” in baza caruia va trimite produsul solicitat pentru a fi schimbat de catre Cumparator, iar in momentul in care produsul ajunge la Cumparator, acesta are obligatia de a preda curierului produsul intial pe care doreste sa il inlocuiasca.

Costul “tur – retur” pentru schimbare de produs este achitat de catre Cumparator, direct la curier, in momentul in care ridica coletul cu produsul schimbat.

In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).\

In cazul restituirii parțiale a produselor achiziționate în pachet clientului i se retine suma integrala a produsului păstrat conform prețului afișat pe site plus transportul acestuia

Scroll to Top