Narcis Cernea

Te salut cu drag!

Ai un stil de viata sanatos, esti energic si faci alegeri sanatoase pentru tine.

Se vede ca investesti in sanatatea ta si iti tratezi organismul ca pe propriul “templu”, fapt pentru care vreau sa te felicit.

Insa, dupa cum bine stii, omul cat traieste invata, asadar te sfatuiesc sa nu te opresti aici si sa iti imbunatatesti constant cunostiintele, astfel incat sa devii o versiune din ce in ce mai buna a ta.

Pe aceasta cale, iti recomand cu drag sa citesti cartea “Self Transformer – Devino propriul tau antrenor si nutritionist”, cu ajutorul careia, mii de oameni au obtinut rezultate de exceptie.

In aceasta carte vei gasi “secrete” ale nutritionistilor si antrenorilor, astfel incat sa fii la curent cu metode eficiente de transformare corporala.

Iti voi detalia mai jos cateva subiecte dezbatute in carte: Comunitatea Self Transformer – in care vei intra si tu dupa ce iti vei lua “pasaportul”, adica cartea cu acelasi nume.

Aceasta comunitate are peste 2700 de membrii care au obtinut rezulate de exceptie cu ajutorul cartii si carte posteaza zilnic pe grup zeci de retete sanatoase si antrenamente, astfel incat sa pot sa ii corectez acolo unde este cazul.

Intrucat imi doresc sa devii o versiune din ce in ce mai buna a ta, iti ofer o super oportunitate!

Comanda acum si beneficiezi de 50% Reducere + Acces in comunitatea Self Transformer!

Scroll to Top