O nouă dimensiune pentru Employee Performance, Engagement & Retention

Beneficii pentru o viață personală și profesională împlinită, pentru angajații din organizația ta.

Performanța unei echipe este direct proporțională cu implicarea, entuziasmul și motivația de care dau dovadă membrii ei. Dar cât poate fi de motivată și implicată o echipă a căror membri nu au energie, au probleme de sănătate și sunt constant preocupați și îngrijorați de aceste lucruri?

Cu cât reușim să ajungem la o stare mai bună, pornind de la o sănătate și bunăstare fizică, cu atât ne este mai ușor să relaționăm cu ceilalți, să ne implicăm în diverse activități și să producem rezultatele pe care ni le propunem.

De când îl cunosc pe Narcis, în mod constant „pompează” acest gen de bine în viața tuturor cu care intră în contact, atât prin programele și cărțile sale, cât și prin cunoașterea imensă și complexă pe care o împărtășește în fiecare discuție cu cei din jurul lui.

Un consultant ca Narcis, care să aibă grijă de binele angajaților este o mină de aur pentru o companie care vrea să susțină performanța angajaților și echilibrul lor de zi cu zi.

ZOLTAN VERES

expert în dezvoltarea Inteligenței Emoționale

Crește Performanțele Angajaților Tăi!

O alimentație sănătoasă îmbunătățește semnificativ nivelul de energie și capacitatea cognitivă a angajaților. Statistici relevante ne arată că angajații care adoptă o alimentație echilibrată și sănătoasă prezintă o reducere semnificativă a riscului de absenteism și un nivel mai ridicat de concentrare și energie. Acestea se traduc direct într-o productivitate sporită și rezultate superioare în sarcinile de muncă.

 

Efectul pozitiv al nutriției și activității fizice asupra performanței angajaților este strâns legat de conceptele de employee wellbeing și employee engagement.

Proiecte & Parteneri

Iubesc foarte mult abordarea 3D a lui Narcis, prin care a adus transformări semnificative în viața de zeci de mii de oameni.

Cred că e important pentru orice organizație ca oamenii care o compun să fie productivi, să aibă această aliniere interioară: energia și mintea, corpul și sufletul să meargă în aceeași direcție. Narcis e genial în a face lucrul acesta și susține oamenii să aibă o viață echilibrată și productivă, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Iar creșterile exponențiale pe care le iau oamenii cu care lucrează se datorează tocmai acestui punct de echilibru pe care îl facilitează Narcis.

Îl recomand cu încredere pe Narcis pentru programele lui, cărțile lui și orice modalitate prin care susține împlinirea oamenilor pe parte fizică, emoțională și mentală. Astfel clienții lui au energie cât 10, bună dispoziție și pot să facă cu inspirație, cât alți 10 la un loc.

MONICA ION

expert in remodelarea creierului, fondatoarea Școlii de Legi Universale

Wellbeing 3D Pentru Angajați

Beneficiile care aduc angajatorii și angajații împreună, pentru o viață sănătoasă și performanțe profesionale valoroase.

Digitalia Nutritive

Pachetul cuprinde acces la 3 Diete Digitale – cele mai sănătoase 3 planuri alimentare care optimizează sănătatea, îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții și revoluționează 100% energia și vitalitatea în rândul angajaților.

Fitness Food

Pachetul cuprinde cărțile fizice ”Fitness Food 1”, ”Fitness Food 2” și ”Fitness Cakes” – trioul perfect cel mai iubit de românii care doresc inspirație pentru o viață profund sănătoasă.

Provocarea 3D

Pachetul cuprinde acces la platforma cu același nume, care este cel mai complex instrument de wellbeing de pe piață, pentru creșterea reală a engagementului, productivității și retenției de personal – conține planuri alimentare, antrenamente și masterminds.

ParentAliat

Pachetul conține acces la platforma de nutriție & viață sănătoasă, Super Nutri Mami și cartea ”Superputeri pentru copilul tău”, în format fizic și audiobook. (dedicat părinților).

Întotdeauna mă gândesc la Narcis ca la un furnizor extrem de competent de strategii și practici nu doar pentru optimizarea sănătății oamenilor, ci și pentru productivitate și starea generală de bine care reprezintă un factor esențial atât în rezultatele de la muncă dar și în calitatea generală a vieții.

Ceea ce am învățat din cei 12 ani dedicați creării de sisteme și soluții pentru productivitate și echilibru este că nimeni nu are o viață profesională separată de viața personală. Productivitatea este un continuum care începe în primele ore ale zilei acasă, continuă apoi cu orele de muncă și se finalizează cu timpul petrecut seara acasă cu familia și prietenii.

Productivitatea NU este doar timpul pe care îl petrece o persoană stând pe scaun la birou.

Mă bucură faptul că tot mai multe companii au înțeles că angajații sunt în primul rând oameni și că performanța lor depinde în directă măsură de nivelul de energie și de liniștea mentală și emoțională cu care abordează fiecare sarcină de serviciu. De aceea, consider că, în acest moment, investiția angajatorilor în starea de bine a angajaților nu mai este un lux, este o necesitate! Orice organizație sau persoană care lucrează cu Narcis se poate considera norocoasă pentru că el aduce întotdeauna strategia, energia și bucuria transformării.

DAN LUCA

expert in arta productivității, autor, fondatorul 5AM Club România

Starea de bine fizic, o calitate a vieții îmbunătățită, încrederea de sine crescută, contribuie la modul în care oamenii se raportează la munca pe care o fac, la relațiile intercolegiale și la organizația din care fac parte. 

Oferă angajaților tăi acces la instrumente și resurse pe care să le gestioneze când și cum doresc, pentru a-și face viața cu adevărat mai bună și sănătoasă.

Corporate Wellbeing Personalizat

Workshopuri de Nutriție

Proiecte ”on location” pentru stimularea zonelor de Employee Wellbeing, Engagement, Appreciation & Retention printr-o Abordare 3D a sănătății angajaților. Integrează resursele necesare pentru echilibrul trup - minte - spirit.

Seminarii Online sau Fizice

Proiecte on și offline, personalizate, cu o abordare D&I holistică și cu focus pe stabilitate, siguranță, suport prin setarea tuturor premiselor necesare pentru o viață sănătoasă în toate planurile.

Digiteca Wellbeing

Crearea unei arhive interne de wellbeing cu acces pentru angajați la resursele digitale ale organizației: Provocarea 3D, Super Nutri Mami, Pachetul Digitalia Nutritive, Planul Alimentar Salvează Timp, Audiobook ”Superputeri pentru copilul tău”.

Ce spun românii

Despre instrumentele Wellbeing 3D și modul în care acestea le-a schimbat viața.

”E o descoperire nemaipomenită. Mă simt foarte bine. Recent mi-am refăcut analizele medicale care sunt perfecte [profilul lipidic] corectate fără medicație, doar prin alimentație. Categoric voi continua așa. Simt energia și vitalitatea. E minunat.”

Maria S.

”Dieta Alcalină și Dieta Omega 3D sunt niște planuri alimentare extraordinare. Mi-am schimbat stilul de viață, mi-am îmbunătățit starea de spirit și sănătate și am și dat jos din kilogramele în plus. Nu ar trebui să lipsească din nicio casă!”

Viorica G.

”Îmi plăcea mai mult să mă relaxez pe canapea, nu să fac sport, dar am început cu detoxul prima dată şi atât de bun și bine a fost, că şi acum dimineaţa tot din programul detox pregătesc. Hai să nu vă plictisesc cu povestea mea - una peste alta, mi-a schimbat starea. Sunt alt om. Mulţumesc lui Narcis Cernea, chiar face din suflet tot ce face şi rezultatele se văd la toţi cei care au intrat în programul lui!”

Claudia B.

”La superlativ, nu am cuvinte să exprim recunoştinţa pentru toate transformările pe care le-a adus în viața mea! Emoțional eram praf! Prin programul Provocarea 3D mi-am transformat modul de a gândi, știu încotro mă îndrept și ce îmi doresc să fac. Narcis spune că sunt puternică. Voi rămâne la fel și voi împărtăși soare, zâmbete și experiențe frumoase!”

Irina I.

”Mulțumesc pentru susținere. Ai dreptate, puterea e la noi! Eu îți mulțumesc că prin această provocare, m-ai făcut să îmi găsesc puterea și voința pentru o mai bună versiune a mea!”

Monica B.

”Pe lângă faptul că a fost o experiență plăcută, pot spune că în aceste 6 săptămâni am renăscut atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. E greu să descriu în cuvinte bucuria pe care am simțit-o după fiecare antrenament finalizat. Înainte de Provocarea 3D, am avut un program cu antrenor personal pe care nu am putut să îl duc la bun sfârșit deoarece mi se părea prea solicitant dar, aici, practic aceleași exerciții fizice, dar puse într-o altă lumină și combinate cu detox emoțional, alimentație sănătoasă și însoțite de ceilalți "colegi de suferință" - m-au motivat să reușesc.”

Irinuca S.

Români Ajutați
0 k+
Ani Experiență
0 +
Instrumente Validate
0 +

Narcis a creat Wellbeing 3D, o metodă fantastică ce pune angajatul în echilibru, îmbunătățindu-i viața personală și profesională. Apreciez la Narcis Cernea dedicarea sa de a ajuta cat mai mulți oameni să trăiască o viață sănătoasă și împlinită, prin puterea exemplului propriu aplicată concret. Am văzut beneficiile muncii sale cu ochii mei, în toți anii pe care i-am petrecut alături de el în diverse situații.

Deși în afaceri foarte mulți angajatori se concentrează doar pe acele aspecte care aduc creștere de competențe, din experiența mea de coach, fără o minte sănătoasă, un corp sănătos și fără conexiune spirituală, competențele uneori nu sunt suficiente. Deoarece lipsește echilibrul. Metoda 3D (Corp-Minte-Spirit) concepută de Narcis, vine ca o soluție ideală și imediată pentru orice organizație hotărâtă să investească în bunăstarea angajaților.

Narcis Cernea a scris cea mai mare colecție de cărți pentru sănătatea românilor și experiența sa din ultimii 14 ani s-a materializat acum în aceste programe dedicate pieței muncii. Sunt convins că acestea vor ajuta angajatorii să integreze Wellbeing-ul 3D și angajații să fie mai productivi și implicați la locul de muncă.

GEORGE NEDELCU

Business Coach, Elite Corporate Trainer

Solicită o Simulare de Proiect

Află ce beneficii poți oferi angajaților tăi pentru a crește implicarea, performanțele și retenția de personal.

Scroll to Top
Lasa-ne datele de contact si vei primi automat pe e-mail e-book-ul "Wellbeing 3D - Retenție în 10 pași"