Sănătatea ca Fundație a
Performanței în Organizații

Performanța nu este efectul unor coincidențe. Productivitatea nu doar ”se întâmplă”. Performanța, productivitatea, angajamentul și loialitatea sunt și vor fi întotdeauna rezultatul angajamentului față de angajați, începând cu sănătatea lor.

Narcis Cernea, Specialist în Nutriție, Autor și Master Trainer, mintea, trupul și sufletul din spatele:

Cu o experiență în Nutriție și transformare, de peste 14 ani, Narcis Cernea a reușit în ultimii 6 ani să perfecționeze o metodă revoluționară de optimizare a performanțelor angajaților, prin aplicarea în viețile acestora a produselor create de el în lunga carieră. 

Cărți fizice și digitale, audiobook-uri, platforme online complexe, programe minuțioase, mastermind-uri inspiratoare – toate acestea și chiar mai mult, stau la baza inițiativei Wellbeing 3D care a pus în mișcare piața muncii din România, la propriu, cu un suflu nou și o perspectivă profundă asupra modului în care angajații se raportează la locul lor de muncă.

Din cabinetul de nutriție, până în fața a mii de angajați din cele mai mari companii din România și conferințe de top, drumul profesional al lui Narcis a fost pavat cu încrederea deplină că însănătoșirea oamenilor reprezintă o condiție pentru însănătoșirea performanței, engagementului și retenției angajaților în organizații. Strategii eficiente, soluții personalizate și perspective inspiratoare.

Proiecte & Parteneri

Români Ajutați
0 k+
Ani Experiență
0 +
Instrumente Validate
0 +

Solicită o Simulare de Proiect

Află ce beneficii poți oferi angajaților tăi pentru a crește implicarea, performanțele și retenția de personal.

Scroll to Top