Inovarea Beneficiilor Pentru Bunăstarea Fizică, Psihică și Sufletească a Angajaților.

Productivitatea nu este efectul unor coincidențe, ci rezultatul angajamentului față de angajați, începând cu sănătatea lor.

Digitalia Nutritive

Conține Omega 3D, Alcalin, Detox – pachetul digital cu 3 planuri nutriționale ce revoluționează modul în care oamenii se raportează la energie și vitalitate. Aceste abordări nutriționale sunt mai mult decât simple diete. Ele sunt cheia pentru îmbunătățirea performanței profesionale și a stării de bine generale.

Omega 3D: Acest plan nutrițional este bazat pe puterea Omega-3, esențială pentru sănătatea creierului și inima. Îmbunătățește funcția cognitivă, stimulează memoria și crește concentrarea, ajutând la păstrarea eficienței și productivității pe parcursul zilei de lucru.

Alcalin: Acest plan este axat pe alimentele alcaline, cunoscute pentru efectele lor de echilibrare a pH-ului corpului și de susținere a imunității. Un corp cu un pH echilibrat este mai puțin susceptibil la oboseală și stres, oferind astfel o stare de bine care se reflectă în productivitatea la locul de muncă.

Detox: Acest plan de detoxifiere este menit să elibereze corpul de reziduurile acumulate, care pot duce la scăderea energiei și la afectarea stării de sănătate. Prin curățarea sistemului, acest plan contribuie la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea clarității mentale, elemente esențiale pentru performanță într-un mediu profesional.

Fitness Food

Conține Fitness Food I, Fitness Food II, Fitness Cakes – Trioul perfect, cel mai iubit de românii care își doresc inspirație pentru o viață profund sănătoasă. Creat pentru a îmbunătăți performanța profesională și a îmbogăți starea de bine generală, acest trio puternic combină alimentația optimizată cu deliciile culinare , fiind indubitabil instrumentul ideal pentru un stil de viață mai sănătos și mai productiv.

În centrul filosofiei noastre se află convingerea că nutriția adecvată nu trebuie să fie sacrificată pentru gust sau plăcere. Pachetul Fitness Food oferă un spectru larg de opțiuni alimentare echilibrate și nutritive, menite să susțină starea de sănătate optimă, nivelul crescut de energie și concentrarea mentală acută – ingrediente esențiale pentru o performanță profesională de vârf. Acest trio oferă un sistem alimentar care susține nu numai o formă fizică excelentă, dar și o stare de alertă și productivitate mentală îmbunătățită.

Provocarea 3D

Conține acces la platforma Provocarea 3D – Instrumentul validat, pentru un boost de productivitate reală. Planuri alimentare, antrenamente și masterminds complexe și complete. Provocarea 3D este construită pe principiul că angajamentul, performanța și retenția angajaților sunt strâns legate de starea lor de bine fizică, emoțională și intelectuală.

Prin îmbunătățirea sănătății, a stării de bine și a competențelor, angajații pot atinge noi înălțimi în performanțele lor profesionale în cadrul organizației. Un corp alimentat corect este mai capabil să facă față stresului, îmbunătățește concentrarea și crește productivitatea.

Exercițiile fizice regulate pot îmbunătăți memoria, claritatea mentală și pot reduce simptomele de stres și anxietate, sporind în cele din urmă eficiența la locul de muncă.

Sesiunile de mastermind contribuie la consolidarea de soft skills, permit angajaților să se angajeze în mod activ în propria dezvoltare profesională, sporind: creșterea engagementului, a loialității, a satisfacției în raport cu munca pe care o fac, a retenției de personal.

ParentAliat

Conține acces la platforma online SUPER NUTRI MAMI și Carte fizică & Audiobook ”SUPERPUTERI PENTRU COPILUL TĂU” – Un părinte liniștit este un angajat productiv. Pentru că are siguranța că face ceea ce trebuie. Și acasă, și la muncă. Toată cunoaștere comprimată în acest pachet are menirea de a oferi liniștea și încrederea că angajații părinți își îndeplinesc responsabilitățile părintești la maxim, permițându-le astfel să se concentreze pe performanța profesională.

Colecția de resurse inestimabile din Pachetul Parentaliat oferă părinților instrumentele necesare pentru a se asigura că își îndeplinesc responsabilitățile parentale cu succes, eliberându-le energia mentală și emoțională pe care o pot redirecționa către munca lor. Doar un angajat echilibrat și satisfăcut în toate aspectele vieții sale poate contribui eficient și în mod real la succesul unei organizații.

Corporate Trifecta

Soluțiile de Wellbeing 3D personalizat sunt concepute pentru a crește notabil performanța profesională și a promova o cultură organizațională sănătoasă.

Workshopuri corporate de nutriție și work-life balance – Proiecte ”on location” pentru stimularea zonelor de Employee Wellbeing, Engagement, Appreciation & Retention printr-o Abordare 3D a sănătății angajaților, trup – minte – spirit.

Seminarii cu aplicații de EB sau cu abordare D&I 360, holistice – Proiecte personalizate cu o abordare D&I holistică și cu focus pe stabilitate, siguranță, suport prin setarea tuturor premiselor necesare pentru o viață sănătoasă în toate planurile.

Crearea unei arhive interne a organizației, cu resurse de wellbeing – Cu acces pentru angajați la resursele digitale ale organizației: Provocarea 3D, Super Nutri Mami, Pachetul Digitalia Nutritive, Planul Alimentar Salvează Timp, Audiobook ”Superputeri pentru copilul tău”.

În ultimii 5 ani de zile am avut peste 600 de interviuri 1 la 1 cu antreprenorii de succes din România. Am avut ocazia să stau la masă și să înțeleg care le sunt nevoile, problemele și cum se raportează aceștia la ele. Un lucru interesant pe care l-am observat ca fiind recurent, a fost faptul că sănătatea și bunăstarea emoțională, fizică și mentală a angajaților lor a reprezentat mereu o priorititate pentru aceștia, chiar dacă nu aveau soluții la îndemână sau bugete uriașe. 

Într-o societate în care punem tot mai puțin accentul pe sănătatea noastră și a celor din jur, Narcis este cel care ne ajută să conștientizăm importanța stilului de viață și ce impact are acesta asupra performanțelor profesionale.Ale noastre și ale oamenilor din echipele pe care le conducem.

Oricare din pachetele integrate în programul Wellbeing 3D creat de Narcis, reprezintă soluția perfectă pentru antreprenorii și organizațiile care înțeleg nevoia de a investi în bunăstarea angajaților.

VLAD MOCANU

Autor, Fondator al conceptului ”Eșecuri de Succes”

Solicită o Simulare de Proiect

Află ce beneficii poți oferi angajaților tăi pentru a crește implicarea, performanțele și retenția de personal.

Scroll to Top